Biludlejning Københavns Lufthavn – Hvordan gør du?

4.9/5 - (19 votes)

Lej en bil i Københavns Lufthavn og udforsk Danmarks charmerende hovedstad og dens smukke omgivelser. København er et fantastisk sted at besøge hele året rundt med masser af ting at se og gøre, uanset om du besøger byen i forretningsøjemed eller for sjov.

Med en lejebil fra Københavns Lufthavn kan du nemt komme rundt i byen og udforske alt det, København har at byde på. Hvis du besøger byen om sommeren, skal du sørge for at tage en dukkert i en af de mange offentlige svømmehaller eller tage ud af byen og nyde strandene.

Om vinteren er der ikke nogen bedre måde at varme sig op på end ved at forkæle sig selv med dansk bagværk og varm chokolade fra en af de hyggelige caféer. Uanset hvilken tid på året du besøger København, er København, det vil helt sikkert blive en uforglemmelig tur.

Der er en række biludlejningsfirmaer i Københavns Lufthavn, så du kan helt sikkert finde et køretøj, der passer til dine behov og dit budget. Med en lejebil har du friheden til at udforske København i dit eget tempo og besøge nogle af byens mange attraktioner, herunder Tivoli, statuen af den lille havfrue og det kongelige slot. Uanset om du planlægger en kort bytur eller en længere ferie i Danmark, skal du sørge for at reservere din lejebil i Københavns Lufthavn på forhånd for at spare tid og penge. Københavns Lufthavn er desuden placeret i Kastrup.

Hvad skal man se i København?

 • Tivoli-haverne: Tivoli er en forlystelsespark og have i København, Danmark. Parken åbnede den 15. august 1843 og er den næstældste fungerende forlystelsespark i verden efter Dyrehavsbakken i det nærliggende Klampenborg. Med fire millioner besøgende årligt er Tivoli også den mest besøgte forlystelsespark i Skandinavien.

 • Den lille havfrue: Den lille havfrue er en bronzestatue af Edvard Eriksen, der forestiller en havfrue, der bliver menneske. Skulpturen står på en klippe ved vandkanten på Langeliniepromenaden i København, Danmark. Den er lavet af bronze og granit og blev afsløret den 23. august 1913.

 • Det kongelige slot: Det Kongelige Palæ (dansk: Det Kongelige Palæ i København er den officielle residens for det danske monarki. Det blev bygget i 1745 af Frederik V og ligger på den østlige side af Amalienborg Slotsplads. Det tjener både som hjem for den kongelige familie og som sted for statslige lejligheder.

 • Københavns Zoo: Københavns Zoo er en zoologisk have, der blev grundlagt den 15. april 1859, af ornitologen Niels Kjellerup. Den ligger i København, Danmark. Med over 250 arter fra hele verden er det en af de største zoologiske haver i Europa.

 • Københavns Botaniske Have: Københavns Botaniske Have er en botanisk have beliggende i centrum af København, Danmark. Den blev grundlagt i 1600 og er en af de ældste botaniske haver i verden og rummer over 13.000 forskellige plantearter.

 • Christiansborg Slot: Christiansborg Slot er et palads og en regeringsbygning på Sjælland i København, Danmark. Det er hjemsted for Folketinget, Statsministeriet og Højesteret i Danmark. Slottet er også hjemsted for de kongelige receptionslokaler, som bruges til officielle ceremonier og receptioner.

 • Det kongelige slot: Det Kongelige Palæ i København er den officielle residens for det danske monarki. Det blev bygget i 1745 af Frederik 5. og ligger på den østlige side af Amalienborg Slotsplads. Det tjener både som hjem for den kongelige familie og som sted for statslige lejligheder.

 • Rosenborg Slot: Rosenborg Slot er et renæssanceslot i København, Danmark. Det blev bygget i 1606 af Christian 4. og er et af de ældste bevarede kongelige residenser i Skandinavien. Slottet er hjemsted for den kongelige danske kunstsamling og Rosenborg Slotshave.

 • Kastellet: Kastellet er et stjernefort beliggende på den nordøstligespidsen af Sjælland i Danmark. Det er landets største befæstning og har været brugt til mange forskellige formål, bl.a. som kongelig residens, fængsel, arsenal og militærbase.

 • Amalienborg Slot: Amalienborg Slot er den officielle residens for den danske kongefamilie. Det ligger på den østlige side af Amalienborg Slotsplads i København, Danmark. Slottet består af fire identiske paladser bygget omkring en gårdsplads.

 • Amager Strandpark: Amager Strandpark er også et besøg værd og ligger kun en kort køretur fra lufthavnen. Denne menneskeskabte ø er et fantastisk sted at slappe af og nyde den smukke udsigt over København.

Tips til at leje bil:

Når du lejer en bil, er det vigtigt at være opmærksom på den brændstofpolitik, der gælder for din leje. De fleste selskaber tilbyder to muligheder: fuld til fuld eller fair brændstof. Med fuld-til-fuldt brændstof skal du aflevere bilen med en fuld tank fuld af benzin eller diesel.

Hvis du ikke gør det, skal du betale for det brændstof, der mangler. Med en fair brændstofpolitik kan du aflevere bilen med en hvilken som helst mængde brændstof, og du bliver kun opkrævet for det antal liter, der er brugt (gebyr kan forekomme hos nogle udlejningsfirmaer).

 • Hvis du planlægger at køre ud af København, skal du undersøge, om det er tilladt at køre over grænsen til et andet land med din lejebil.

 • Mange biludlejningsfirmaer tilbyder GPS-navigationssystemer mod et ekstra gebyr. Dette kan være en nyttig mulighed, hvis du ikke er bekendt med området.

 • Når du kører i Danmark, skal du huske, at bilisterne kører i højre side af vejen.

København er en smuk, levende by, der har noget at byde på for alle. Med en lejebil fra Københavns Lufthavn kan du nemt udforske alt det, som denne livlige by har at byde på. Sørg for at drage fordel af alle de fantastiske attraktioner og aktiviteter, som København har at byde på.

Hvis du planlægger at leje en bil i Københavns Lufthavn, skal du sørge for at reservere på forhånd for at få de bedste priser, på den måde er den også klar når du ankommer.

Og glem ikke at medregne udgifterne til parkering, når du lægger budgettet for din rejse. Parkering på gaden kan være dyrt i København, men der er masser af billige parkeringsmuligheder uden for gaden, hvis du ved, hvor du skal lede.

Ønsker du at leje en bil i København? Læs vores tips for det her!

Held og lykke med din billeje i Kastrup Lufthavn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *